Det er kanskje ulidelig kjedelig å komme her og promotere grillet laks. Men det er faktisk genialt godt. Marie er latterlig glad i laks, det er nesten skremmende å se hvor mye fisk hun klarer å trykke i seg. Hun er jo bare en liten knott! Hvordan kan hun spise en halv fisk? Og en hel melon?
I dag serverte pappa grillet laksefilet med potetmos, agurksalat og rømme. Da er det fest på Øvre Fremad.
Hvordan grille laksefilt? Du trenger en (oljet) rist å legge den i, salt den 10-15 minutter først, skyll av saltet, tørk den og ha på mengder med nykvernet pepper. Grill fisken med skinnsiden ned til skinnet er forkullet og fisken er nesten ferdig. Snu den og svi en liten skorpe på toppen.
Når mamma i tillegg har handlet bringebær, jordbær og vannmelon til dessert, så står magene på store og små som sperreballonger og de minste må rett i seng.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar