torsdag, juni 28, 2007

Hyttetur

Noe av det kjekkeste Fremads befolkning kan tenke seg er paradoksalt nok å dra på hyttetur.
Paradoksalt fordi vi tross alt er kraftpatrioter og evig fornøyd med vårt eget lille nabolag. Allikevel – hyttetur er gjeve greier.

Min fjonge nye arbeidsgiver eier en masse hytter som er tilgjengelige for oss lønnsslaver for en symbolsk sum (dvs 100 kroner i døgnet), og dette er en service som vi har visst å benytte oss av i de månedene jeg har vært ansatt. Når vi i tillegg har venner, familie og naboer med hytter, så er det liksom ikke måte på hvor mange turer man egentlig kan dra på.
Fantastisk.

Vi fiskepasjonerte på Øvre Fremad foretrekker naturligvis en hytte med både båt og påhengs, men vi kimser ikke av en liten fjellstue heller. Kort sagt: hyttetur er fest uansett.
Jennys vanligste ’nattaord er: "eg glede meg te me ska på hyttetur igjen". Det er jenta vår det.
De siste 3 månedene har vi vært på hyttetur på Gilja, i Suldal, på Rennesøy, i Spangereid, på Forsand og Bersagel…


I slutten av juli setter vi oss på flyet til Nice for å tilbringe et par uker i den egnen. Jeg er ikke helt sikker på om Jenny vil sette like stor pris på det - en real hyttetur med familie og/eller venner ville nok vinne hver eneste gang hvis hun fikk velge på øverste hylle. Men noen ganger må man bare bite i det sure eplet og reise til Provence…

2 kommentarer:

Sexy Sadie sa...

Provence høres så mye bedre ut enn hytta på skauen..

Kristine sa...

Ja, synes ikke du også det? Vi håper på en liten omvendelse underveis, men vi tør ikke sette mange kronene på det.