torsdag, mars 22, 2007

Helautomatisk Fremadbrød

---- relativt begrenset interesse for den som ikke har brødbakemaskin----

Fremads utmerkede brødbakemaskinbrødoppskrift for å produsere en knallgodt brød som er ferdig akkurat da det er på tide å stå opp:

Her er faktisk rekkefølgen rimelig kritisk - gjæren må ikke komme i kontakt med væsken.

Sett beholderen på vekten og ha i 375 g vann og 2 ss olje.
Tilsett 500 g mel (ca 40-50% fint mel, resten en salig blanding av grovt mel, nøtter, frukt eller frø).
Ha i 1/2 ss salt og 1/2 ss sukker, og legg 1,5 ts tørrgjær pent på toppen.

---- relativt begrenset interesse også for den som ikke har akkurat lik vår brødbakemaskin----

Velg 1 kg
Velg program 3
Velg max skorpe
Programmer inn hvor mange timer det er til du ønsker at brødet skal være ferdig

Trykk på start og gled deg til å stå opp til varmt brød med smør på.

Ingen kommentarer: