Fredag var vi på Jans for å feire bursdag. Vi inviterte med Tversovers og kastet oss over en beskjeden femretters med følge. Kvelden forløp cirka sånn:
- blablabla
- champagne
- amuse gueules ("noe som morer ganen...") - frityrstekt salvie, oliventapenade, vårrull, trøffelkrem og lakserogn
- blablablablahaha
- kamskjell med blomkålsky og kantareller
-blablablablahaha
- en Bourgogne til meg og øl til de andre... og etterhvert en strålende god Chianti Classico
- foie gras med plommechutney og sultanas
- blablahahahahaha
- breiflabb med allslags
- blahahahahahahaha
- lammecarré med enda mer
- rap
- sjokoladefondant med vaniljeis og marinerte bringebær
- hahaharapmettenå
- kaffe
- sukk
Vi ble servert av stedets franske (og på fransk manér ganske frekke) hovmester, og hele gildet kostet ca 2,5 time og en god del kroner (men mye mindre enn man skulle tro).
Etterpå gikk vi på Bøker&børst, møtte Tone og drakk øl til Per Egil måtte gå hjem.
Så særlig sent ble det jo altså ikke.
Tusen takk, vennen min, du er verdens aller beste
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar