Onsdag laget vi pasta igjen. Denne gangen ble det nok en variant over temaet "hva har vi i kjøeskapet?", kan vi slippe å shoppe og hvor fort kan det være klart.
Pasta med fløtestuet kylllingfilet og kantareller
Denne kan du vel egentlig forestille deg selv?
Kok opp masse vann med salt og olje til pastaen.
Hvis du har frosne forvellede kantareller fra i fjor slik som enkelte særinger har...så er det bare å hive dem i pannen sammen med resten.
Hvis du derimot kjøper dem ferske i butikken (du kan jo godt kjøpe en annen type sopp selvfølgelig, men kantareller er jo sykt godt og siden det er sesong osv...), så må du steke dem litt lenger.
Skjær opp 3-4 sjalottløk i tynne strimler og to kyllingbryst i litt rause strimler. Vær raus med salt og pepper på kyllingen, spesielt pepper.
Stek alt til kyllingen er gjennomstekt og hell over 1.5 dl fløte. La dette småkoke mens du koker pastaen og lager en grønn salat med masse godt i.
Ja, da var det i grunnen ikke mer. Spis!
I dag kjørte vi en uhyre enkel linje....Toast og butikkgrillet kylling med cherrytomater til...det var godt det og.
Vi fikk endelig pakken fra Danshoppen - tror det er 6 uker siden vi bestilte, og endelig har vi skuffene fulle av fruktstenger til lillejenta. Det blir nok populært i barnehagen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar