tirsdag, september 27, 2005

Pasta Basta

I en rekke av raske og gode superretter kommer vi nå med

Tagliatelle med tigerreker, pinjekjerner og rucola - 2 personer

Kok opp en masse vann til pastaen

Ta litt olje i en panne og stek ca 50 g pinjekjerner på svak varme (forsiktig, de skal ikke bli brune)
Stek 10 tigerreker (renset og tarmen fjernet) - gjerne frosne, de tiner kjapt!

Ha en liten pakke fersk tagliatelle i det kokende vannet

Ha ca 100 g rucula (den faller sammen til ingenting, så det er ikke så mye som du tror) i pannen sammen med pinjekjernene.

Når ruculaen har krympet inn, ha i en stor neve grovhakket basilikum og masse pepper og moderat med salt.

Server med grovrevet parmesan (kjepphest alarm: fersk parmesan!), ferskt brød og friskt vann.

Mmmmmm........

Handleliste:

Singelfrosne tigerreker , scampi, store reker (samma det, men alle bør ha en pose i fryseren)
Et lite stykke parmesan (alle bør ha...)
En basilikumplante (alle bør ha...)
En lite pose pinjekjerner
Fersk tagliatelle (eller tørket)
En stor pakke rucula

Hvis du har ferdigrensede scampi og fersk pasta tar denne retten mindre enn et kvarter å lage! Ekte fastfood a la Italia, hurra!

Ingen kommentarer: