torsdag, oktober 15, 2009

Torsken rømmer



Kjøp ca 600 gram fin torskefilet, en boks med rømme, litt god ost og noen saftige tomater.
Finn frem to ildfaste former som kan være i ovnen samtidig.
Sett ovnen på 200 grader, sett på poteter og gjør klar masse gode grønnsaker til ovnsbaking (kutt opp, legg i form, ha på olje, salt og pepper og noen gode urter).
Smør en av formene, skjær fisken i fine biter og legg dem i bunnen av formen.
Skjær tomater i skiver og dekk fisken med tomatskivene.
Ha på salt og pepper.
Fordel ca 2 dl rømme over tomatene, og dekk til slutt med ca 2 dl revet ost.
Sett formen i ovnen sammen med grønnsaksformen.
Stekes i ca 25 minutter (sjekk underveis).

2 kommentarer:

Bjørg sa...

Dette var oppskriften sin..fisk på en lettvint måte.Sunt og godt.

Kristine sa...

Takk for hyggelig kommentar. Det er knallgodt og veldig enkelt.