Vi har vært litt slappe i fiskebransjen den siste tiden (det er ikke helt sant for vi spiste visst omtrent bare fisk på Lanzarote, men vi har LAGET litt lite fiskeretter i det siste), så denne helgen var det på tide å ta igjen.
Fredag laget vi "Pakker" av breiflabb, gourmetsopp, gulrot, asparges, chili og hvitløk (ca 20 min i ovnen på 180 grader). Servert med basmatiris og kaldt vann fra springen.
Lørdag var vi i Sandnes for å beundre mormor&morfars nye leilighet i Sandnes, og gikk på "Thai-cafe" og spiste kylling med ingefær (pappa), Thai salat (mamma) og mengder av ris (Jenny). Maten var veldig bra, og salaten fra spesialmenyen var både sterk og kjempegod! Jeg finner ingenting om denne restauranten på internett (!), men den ligger i samme bygget som Pakkhuset ved siden av kulturhuset innerst i Vågen.
Lørdagskvelden laget Per Egil Meksikansk ørret på en veldig fin fjellørret fra Ultra. Til den drakk vi Cremant de Bourgogne som seg hør og bør en lørdagskveld.
...så kan Tversovers bare angre på at de heller ville høre Van the Man og drikke ut Larsenkarlsen...
Søndag var vi ombord på Christian Radich, innom Vertshuset og drakk kakao, spiste scampi og tjukk fiskesuppe sammen med Tversovers, en tur innom Barnemuseet etterpå, og endelig et kort besøk hos Mikkelsens. Da var Jenny så trøtt at hun ba om å få gå hjem....
Fint det og.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar