
Hva gjør man når man har 4-5 avocado som er i ferd med å gå over the edge og et flott liveche bryst som går ut på dato?
Man finner en oppskrift som passer:
Avocadosuppe med kyllingspidd
(oppskriften er absurd nok fra French Bakery)
Bland ca ½ dl søt soyasaus, litt chilikrydder, 1 ts sesamolje, ½ ss revet ingefær og ½ ss hakket bladpersille. Strimle kyllingen og legg den i marinaden (ca 30 minutter).
Fres 1 liten hakket løk og 2-3 finhakkede fedd hvitløk i olivenolje i to minutter. Tilsett 3 dl kyllingkraft og la det få et oppkok, avkjøl. Tilsett 4-5 modne avocado i biter.
Kjøres med stavmikser til fin purésuppe (sil suppen hvis du gidder), og smak til med salt, pepper og saften av 1/2 lime. Smak gjerne til med litt rømme for smak og konsistens
Tre kyllingen på spyd og grill dem i varm grillpanne noen minutter på hver side.
Legg spydene tvers over suppetallerkenene så blir det så pent så...

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar