fredag, januar 27, 2006

Må sove på toalettet...

Stakkars Jenny! Hun går i en barnehage der det meste er under enhver kritikk i følge NRK Rogaland og foreldrene. Det er rett og slett begredelige tilstander.

Den observante bloggleser vil kanskje undre seg over at vi ikke har fortalt noe særlig om denne elendige tilstanden, og dere sender kanskje en liten tanke til stakkars lille Jenny som må vokse opp under slike forhold?
Det er ingen grunn til engstelse! Jenny trives som plommen i egget, og hun er til og med en av de som sover på toalettet! Riktignok i sin egen vogn, men altså på toalettet.
Hun er strålende fornøyd med barnehagen sin, og det er det viktigste for oss.

Det kan nok være ganske klønete for de ansatte, men for ungene så kan da ikke dette være noe stort problem - hverken manglende gjerde eller toalett.

- jeg må kanskje innrømme at jeg er litt bekymret for at de bruker et kvarter på å gå gjennom kirkegården til nærmeste lekeplass også... så seint kan det da ikke være nødvendig å gå selv om de er små?

Vi vil at jenta vår skal være sammen med positive, optimistiske, tiltaksvillige og glade mennesker! Ja til mer positivisme i barnehagen, i byen, i verden, i livet!

Her er et illustrasjonsbilde av den lille stakkaren vår, knuget av innetid og toalettsoving:

Ingen kommentarer: