torsdag, august 04, 2005

På fiskeekspedisjon

I dag var det på tide å dra på ekspedisjon for å kjøpe fisk.
Per Egil, Siri, Kristine og alle de små jentene satte av sted for å utføre oppdraget. Einar holdt fortet på Højlandet så lenge.

Sykkelturen var finfin og vi fant Åges fisk på parkeringsplassen på Harerenden. Jenny spiste fiskedeller og de andre jentene spiste is.
Alt var som det skulle være!

Tilbake i sentrum fylte vi luft i dekkene på syklene (sykkelutleiemannen var ikke å se, så Per Egils initierte selvbetjenening), tilkalte Einar og inntok Bounty for sildebord og rejemad til lunsj. Jenny fikk slikkepinne av bardamen...og et monster var skapt!

Skrællemanden (eller affaldsafhentningen)) kom endelig i dag! Bosset var overfylt allerede når vi kom, og 8 mennesker (inkludert en bleiebruker) genererer en del søppel for å si det mildt...heldigvis så har det vært akkurat det - mildt - så det har ikke luktet noe særlig.

Og tror dere ikke at enda en ukjent mann i arbeidsklær materialiserte seg i dag. Selveste plenklippemanden!
Nå er det så striglet og pent her, at både støvsuging, kaffetrakterrensing og universaljiffing måtte igangsettes umiddelbart.

Nå er det utrolig rolig og fredelig. Alle ungene sover, Siri dusjer, Per Egil stuller og Einar og jeg sitter med hver vår PC og knotter i vei...jeg driver med dette, men hva Einar egentlig holder på med, nei det vet visst ingen...han knotter i alle fall.
IT-sjefen har fikset det sånn at vi kan dele internettforbindelsen, så nå er Einar rolig og avslappet for det meste.

Ingen kommentarer: