torsdag, august 18, 2005

og på menyen

sto det Breiflabb med artisjokk og tomatsalat!

Dette er en av våre absolutt favoritter, det er steingodt og latterlig kjapt å lage!
Kom hjem fra butikken klokken halv-fem, og klokken kvart på seks var vi ferdig spist og ryddet...

Det tar cirka 20 minutter å lage hvis du er litt effektiv og har orden i sysakene.

Denne retten lager vi forholdsvis ofte, så oppskriften har du jo fått før.

Kjepphest:
Det er verdt pengene å kjøpe skikkelig fersk fisk på et skikkelig sted.
Hvis du firer på fiskekvaliteten så kommer du aldri til å spise så mye fisk som du burde, for da er det ikke godt! Fisken må være god for at maten skal smake godt.

Fisk er ekte fastfood - all god fisk trekker/steker ferdig på 5-15 minutter, og hvis du skipper de kjedelige kokte potetene så er det middag før ovnen er varm nok til å ta i mot Grandiosaen...ja det er sjokkerende men sant: Grandiosa har sin egen dotcom-adresse!

Ingen kommentarer: