onsdag, august 10, 2005

Middag i går

ChickenCurry a la memory og utvalget på SuperSpar til 4 personer

2 små ferske løk, grovhakket
2 vårløk, skiver
3 fedd hvitløk, finhakket
1 chili, finhakket
Masse feigingkarripulver (skulle vært 1 ts skikkelig hot madras curry) + koriander og spisskummin og svart pepper...helt til det i alle fall smaker litt sterkt

surres noen minutter til løken er blank

4-5 kyllinglår, uten skinn

brunes lett i løk- og krydderblandingen
før du tilsetter 0,5 liter kyllingbuljong (konsentrert, flytende hønsebuljong fra Knorr i dette tilfellet)
og to bokser avsilte røde bønner (kikerter ville vi ha, men SuperSpar insisterte på at det var unødvendig å føre denslags eksotiske erteting)

småkokes i ca 45 minutter (eller til kyllingen slipper beina), ta opp kyllingen og rens den, ta kjøttet tilbake i gryten sammen med 2 paprika i smale båter. Kok i 10-15 inutter til, server med brød og naturell yoghurt.

Ingen kommentarer: