torsdag, august 11, 2005

Ålborg og barnehagen som forsvant

I går var vi en tur i Ålborg og drev med det vi pleier å drive med i Ålborg: vi spiser og går på Søstrene Grene. Kjekt det. Fint vær var det også.

Vi spiste i Jomfru Anes gate - dvs først satt vi oss et sted, men da de ikke ville gi lille Jenny noe brød, så reiste vi oss opp i protest og gikk over gaten. Problemet var vel bare at ingen så det...nåja.
Prinsipp er prinsipp.

Maten var grei nok, men ikke helt toppers...derfor gikk vi på en restaurant til og spiste mer heller. Jenny spiste både tzatzikien og brødet til mamma, og en god del av pappas nachos. Gjett om hun sov godt i bilen hjem?Dagen ble kanskje litt mutt, ikke på grunn av været som riktignok var ustadig, men på grunn av at barnehagen som Jenny så stilig skulle begynne på i neste uke, plutselig er stoppet fordi beboerforeningen i området var uenig i et gjerde! Arrrgh....litt irritert nå....

Heldigvis viser det seg at dette sannsynligvis er midlertidig, og at flyttingen til Rudlå ikke skal være en evig plage med transport gjennom byen midt i rusjtrafikken. Men alligavel! I en artikkel i går skrev de at det var så mange som brukte denne marka på dagtid...det året jeg gikk forbi der nesten hver eneste dag, så jeg kun SFO-unger eller en enslig mann med bikkje...har aldri sett noe festlig og hyggelig dagmammamiljø der nei... Men, men , det er klart at de skal få lov til å være der hvis de virkelig har lagt sin elsk på området plutselig, emn det er jo ingen som skal hindre dem i det. Unger har jo adgang til lekeplassen uansett. Akk ja, vi får se når vi kommer hjem..."nå må någen ringa te någen!"

Ingen kommentarer: