tirsdag, august 02, 2005

Højlandet i blæsvejr

Det blåser og blåser her nord, men vi har det bra allikevel.

I går var Siri og Kristine en tur i Hjørring for å anskaffe kabler og diverse sånn at vi skulle kunne være på nett selv om Jennixen sover. Nå slanger 10 meter cat5 kabel seg gjennom huset, og om kveldene sitter LAN-kameratene og fintenker med hver sin PC.

Innkjøp på Superbrugsen i litt vimsete modus resulterte i grillmat og øl til de hjemmeværendes store begeistring. Grillet maiskolbe viste seg å være selve sommerhiten. Selv manglende marshmallows ble glemt i ren maisbegeistring.

Trass i Siris nyvunne interesse for Scrabble (søndagskveldens morro for de voksne), så ble kvelden helt spillfri. Per Egil heklet med dragevasen sin, Kristine blogget og vaste på internett, Siri koste seg med QVC på tysk - jeansjacket mit stickerei - og Einar ville skifte kanal.

Dagene går stort sett med til utelek og inneaktiviteter, jentene tegner og Einar spiller gitar. Per Egil leker med dragene og Siri vasker tøy. Makalaust.

I dag var vi i Lønstrup og leide sykler alle mann! Karen på egen sykkel og Marte, Kristin og Jenny i prinsesseseter bakpå. Vi skal ha syklene hele ferien, så nå er det sykkelturer i distriktet som teller.

I kveld spiste vi "spaghetti og kjøttdeig" ala Lønstrup, og alle ungene sov søtt før klokken halv ti.

Snapshots fra denne fine tirsdagen:

Ingen kommentarer: