mandag, august 01, 2005

Ferie!

Nå hadde jeg skrevet en super post. Elegant, vittig, informativ og med en bitende satirisk snert...rene ekvibrillismen...men så kutta hele bloggeren for meg. Argh!

Ja ja, vi prøver igjen, om enn litt mer prosaisk denne gang.

Fredag - avreisedagen

Det startet så bra. Jenny vinket strålende til onkel Pål på Veritashammeren med begge hender når vi stevnet ut fjorden. Vi spiste buffet, lekte på lekerommet, og la snuppa i vognen hvor hun sovnet oppskriftsmessig etter et par meter rulling på øverste dekk.

Seansen der vi bar en sammenklappet vogn uten hjul inn i verdens aller minste utvendige lugar, burde vært filmet. Det lar seg ikke beskrive.

Så...noen timer senere. Jenny våkner og vil slett ikke være på båt lenger. Hun vinket og vinket, men lugaren forble den samme. "Ingen forstår meg, jeg vil uuuuuuuuuuuut" .

Etter en time eller to med hektiske forsøk på å få sove, så sovnet hun endelig oppå mamma. Der lå mamma på nåler med sengehesten i ryggen, mens den lille sov så brautete som bare suverene små snupper kan. Det gikk på et vis.

Lørdag morgen var vi på dansk jord, og Jenny satte absolutt pris på det.

Vi hadde en liten "storbytur" til Aalborg mens vi ventet på å få overta nøklene til ferie palasset.


Vi ankom palasset i femtiden i øsende regn. Bra utgangspunkt.
Men feriehuset fra Sol&Strand var strålende det, selv om vi manglet både sol, strand og dvd-filmer.

Søndag var regnet forsvunnet ut over horisonten, og vi kunne leike ute hele dagen alle sammen. Per Egil hadde med nesten alle lekene, men hadde dessverre glemt både krokett og kurong. Sjempekjekt.

Jenny var glad glad glad for Danmark er landet rugbrød kommer fra, og de voksne i selskapet fråtset i kyllingfajitas når vi hadde pælmet ungene i seng.

Snapshots

Ingen kommentarer: