
Den første uken etter sommerferien er alltid litt pes på jobb. Det er så mye å rekapitulere fra før ferien, mye å oppdatere seg på og mange prosjekter som skal opp på skinnene igjen...heldigvis er den første uken bare en uke den også...
Denne uken har vært litt underlig siden vi har hatt mye fri pga Jenny og samtidig jobbet mye for å ta igjen ferien.
Jenny og mamma var i barnehagen i tre-fire timer, og deretter var det utemoro med Anny og AG i hagen.
Siden det var fredag og pakkedag, så skulle pappa reise innom Foodstory og hente middagen...tabbe! Feil uke! Ingen pakke - sukk!
De som ruslet ned i dypfryseren i kjelleren og hentet opp Wewalka Pizza-kit fra selveste Dreisler Storkjøb i ferielandet Danmark, det var oss! Fra gourmet-mat til "nesten ferdig-pizza" i løpet av sekunder...
Pizza a la Dreisler
Sett på ovnen - ca 200 grader
1 stk pizza-kit fra Wewalka (innhold: pizzadeig på bakepapir og tomatsaus i glass)
legg bunnen over på et stekebrett og
stryk ca 30% av tomatsausen på bunnen (resten kan du for så vidt donere til komposten)
fordel
5-6 skiver god spansk skinke, revet i mindre biter
10-15 kalamata oliven
10 -15 gode kapers og
1-2 fedd hvitløk, løvtynne skiver
avslutt med
1-2 ferske mozzarella (trenger jo ikke være bøffel alltid, et sted kan man jo spare...) i skiver
Ikke verst, ikke verst.
I anledning barnhagestart, så skal Jenny ha sin egen bok der det står litt om hvordan hun liker å ha ting og med finfine bilder av pamilyen. I den forbindelse tok vi noen nydelige bilder av oss selv...

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar