fredag, juli 22, 2005

Kalkun Tikka Masala

Litt laber motivasjon for de store og viktige arbeidsoppgavene....ferie om 3,5 time - Hurra!

NDI ble kjøpt opp av en svensk VVS-kjempe i går, så når vi er tilbake fra ferie så må vi vel omskoleres til rørleggere hele bunten uansett. Kanskje vil alt arbeid i dag fortone seg som meningsløst og forgjeves? Eller er det bare en dårlig unnskyldning for å blogge midt i arbeidstiden? Hvem vet?

I går ble det en slags feik tikka masala på oss, men det var faktisk veldig vellykket! Vet ikke helt hvorfor det ble denslags mat på en dag som denne, men det var jo lenge siden sist så...

Jenny likte best avokadoen, tomatene, yoghurten og nan-brødet, og valgte ellers å kaste det meste vegg-i-mellom. Brå avslutning på måltidet og forvisning til gulvnivå resulterte i primalskrik bare Jennixen vår kan klare å produsere! Ai ai ai! Vondt i ørene!

Cirka turkey tikka masala

ca 250 g kalkun, strimlet
mariner i en blanding av ca 3 dl biola naturell yoghurt, 1 ss rød curry paste og 2 ts garam masala.
Kjøttet bør få stå noen timer i marinaden, men har du det travelt så klarer det seg med en halvtime eller så på benken.
(Turkey uten masala)
Skrap av marinaden og stek kalkunstrimlene sammen med
1 rødløk
1 gul løk
1 vårløk/liten purre
1 bunt frisk koriander

varm opp marinaden i en liten gryte

og server med nanbrød og/eller ris og en masse salatblader, avokado, koriander, tomater, rødløk etc

Ellers var Pål innom en tur, vi fikk kort fra Færøyene (som var den øygruppen Ingunn og Kristian faktisk hadde reist til uansett hvilke preferanser vi måtte ha for å stadig omtale Shetland i denne sammenheng...), Sander og Lene fikk verdens aller største oppblåsbare barnebasseng i to etasjer, Jenny sov som en stein, og vi endte kvelden hos naboen med hver vår Rogalandspils.

Alle var enige om at det hadde vært en fin dag...

Ingen kommentarer: