I anledning Jennys bursdagsfeiring eksperimenterte vi med en helt flunkende ny glasurvariant. Ikke akkurat fordi ungene hadde etterspurt det, mer fordi mamma hadde lyst.
Først baker man selvfølgelig muffins eller cupcakes, det sier jo seg selv. Vanlig sukkerbrød med litt sitron er sikkert det beste, men vi brukte nå en pose fra Toro (pardon my French) denne gangen.
Så trenger du melis, smør og kremost (jeg brukte Philadelphia light for det var den vi hadde, mulig det er derfor vi fikk så stilig metallic effekt) i følgende forhold:
4 deler melis
2 deler ost
1 del smør
Hvis du lager sånn ca 15 kaker så kan du lage glasur av ca 150 g melis, ca 75 g ost og ca 40 g smør (eller 37,5 for å være pinlig nøyaktig).
Bland godt for hånd eller i mikser'n, ha alt i en pose, klipp passe hull i et hjørne og sprøyt i vei.
Men - du vil naturligvis lage gøyale farger med alle de konditorfargene du kjøpte inn til peppekakebaksten rundt juletider, og da må du rett og slett bare fordele blandingen i x antall skåler og blande inn konditorfarge til ønsket farge er oppnådd.
Hvis vi har klart å ta et bilde, så skal jeg jammen legge det inn...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar