mandag, april 23, 2007

Nyttige verktøy i en travel hverdag

Jeg er ikke helt sikker på om alle har fått med seg det voksende utvalget av umistelige fruktskrelleverktøy som lanseres i kjølvannet av Bamas Bendit kampanje?

Først og fremst må jeg si at jeg ikke helt forstår meg på hele Bendit greia - er det noe spesielt med disse fruktene? Bortsett fra at de er spisemodne, det vil si 4 minutter fra forråtnelsen?
Godt, bevare meg vel, men er det noen mer? Mango, druer, blåbær, bananer.... modne: ja, spennende: nei.

Bendit.no gir heller ingen svar til oldingene på Fremad...det står faktisk ingen verdens ting om hverken frukten eller verktøyene.

Verktøyene, tilbake til verktøyene. Som om ikke den mildt idiotiske ananasskrelleren var snedig nok, nå har de tenkt ut, designet og produsert en mangoskrellesteinfjernemaskin.

Det trengte vi.

Det trengte vi like mye som kirsebærsteinfjerneren, fiskeoppolivenfraglassetskjeenmedhull og stikkehullieggetmaskinen. Endelig et redskap som kan hjelpe oss i de travle øyeblikkene da vi står med kjøkkenet fullt av mangoer, stuen full av gjester og angst i blikket: "Hvordan skreller jeg denne tingen?Hvordan fjerner jeg steinen? Må jeg bruke tennene?"

Det er så godt at det er noen som tenker på alt.

2 kommentarer:

Anne på landet sa...

Ikke kødd med mangokuttern min!

Kristine sa...

Whoops - har du en sånn? Beklager.
Men bananfutteral har du vel ikke?