torsdag, august 17, 2006

Stadige gevinster

Denne uken har jeg allerede vunnet over 20 millioner kroner. Det er ikke verst.

Dr. Robert Sanchez fra The Spanish Lottery:







Og JoyJohn fra International Lucky Day lotteriet:







Skulle du trenge noen kroner er det bare å si fra - du kjenner en internettmillionær!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kunne alltids trenge litt ekstra penger, men om du trenger et depositum av en viss størrelse først, så er jeg ikke like sikker på om jeg vil ha allikevel.

M:)rten

Kristine sa...

Jeg har faktisk vunnet enda en gang i det internasjonale lykkedagslotteriet, så nå burde det være rom for det meste. Depositum? Jo da, men det blir veldig lite relativt sett.

Anonym sa...

Hehe :)

Jeg har forøvrig ikke vunnet noe sånt på lenge jeg, alt jeg får i eposten er slibrigheter og/eller reklame for piller til det meste, gjennomsyret med skrivefeil. Hvem biter på noe sånt? Jeg hadde ikke kjøpt piller av noen som har 5 stygge skrivefeil bare i emne-feltet.
Men jeg vant faktisk i lotteri her for en måned siden, da fikk jeg samme mail 3 ganger, på 3 forskjellige adresser. Det må jo være full klaff. Og sånn sett bør jeg holde meg for god til å tigge av dine penger også ;-)

M:)rten

M:)rten

Kristine sa...

Jeg er stort sett forskånet for de dyslektiske farmasøytene, men jeg får til gjengjeld utrolige mengder investeringstips. Kanskje de har fått med seg at jeg vinner alle disse gjeve lotteriene og trenger tips om hvor jeg skal plassere alle millionene...