torsdag, juni 29, 2006

Rasende rask tapas

Per Egil måtte rykke ut i går kveld, og en lynrask middag måtte på plass:

En lokal köfte-variant fra Helgøe, fylte jalapenõs, portugisiske oliven, paprika, cherrytomater, guacamole, rømmekolle og ferskt Sandnesbrød.

Underlig, men faktisk veldig god kombinasjon - salt og sterkt, fett og magert, kaldt og varmt, lokalt og globalt, bla og bla og trallala.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra, endelig ny matinspirasjon! Det har vært svært etterlengtet. Velkommen hjem :-)

Kristine sa...

Beklager vår uannonserte fravær, men jeg var rett og slett så kokt i hodet av alt jeg skulle bli ferdig med på jobben at bloggen gikk i glemmeboken.
PCen måtte bli hjemme denne gang. Mamma var på randen av å ramme hodet i den berømte veggen, så nå måtte det være totalt jobbfri ferie...

Og det ble det!

Tilbake revitalisert og sulten på å lage mat.