onsdag, mars 08, 2006

Quesadilla med kylling

Lykkelig er den som har et helt og ferdigstekt Stangebryst i kjølekapet!

Da kan man lage quesadilla nesten uten å handle noe mer...

Strimle 1 løk og 1 stor paprika, finhakk en chili og noen fedd hvitløk, varm opp litt olje i stekepannen og ha i alt sammen. Stek det under omrøring på middels varme til parikaen og løken er glasert, mør og søt...

Skjær kyllingen i strimler og bland den i løk/paprikablandingen, riv litt ost (fint) og finn frem en pakke tortillas.

Strø litt ost på en halv tortilla, legg på fyll, strø over litt mer ost og brett den andre halvdelen over. Lag to til og legg alle tre på et brett og hiv dem under grillen i noen minutter.

Server med grønn salat, guacamole (1 avokado, 1 fedd hvitløk, 1 halv chili, saften av en halv lime og en liten tomat - kjør med stavmikseren til en jevn masse), rømme og San Miguel.



Olé.

1 kommentar:

Anonym sa...

DET vil jeg ha til middag i dag!