torsdag, februar 09, 2006

Pølseglede på Forus


Vi liker pølser, vi liker pølser kjempegodt, spesielt sammen med (hjemmelaget) potetstappe med hvitløk, god sennep og litt ketchup på kanten. Problemet er bare at vi har blitt så grusomt kresne på pølsene!
Vi er så bortskjemt av Albert sine luksuspølser at vi nesten ikke orker tanken på å kjøpe de sørgelige industrigreiene (Gilde, Finsbråten, Jæder, Leiv Vidar....).
Da vi ikke kommer oss til sentrum særlig oftere enn en gang i måneden for tiden (det er jo tross alt over en kilometer), så har det blitt skralt med pølsemiddager på vestre Fremad. Til Jennys store sorg....

Heldigvis har vi verdens beste naboer som inviterer på middag nesten ofte nok. De er på en måte våre speidere inn i ferdigmatmarkedet. Ikke fordi de lager så mye av denslags, men fordi de handler i andre butikker enn oss. Og nå har de gjort et funn! Pølser fra "Malmin og Orre Pølsemakeri"!
De er fantastisk gode, faktisk på høyde med Albert sine, og de kan kjøpes for en rimelig penge på Mega i Tvedtsenteret! Prøv! Og du handler aldri Gilde igjen...

- bortsett fra wienerpølser som skal puttes i lumpe med rå løk og rekesalat på, da duger Gilde sine også, den skal de ha i rettferdighetens navn.

Ingen kommentarer: