Ravioli med pinjekjerner, spinat og parmesan
Vi er invitert på "laber middag" til Tversovers i kveld, og behovet for en liten varmrett kom snikende i femtiden. Inspirert av mine lettvinte middager på rivieraen laget vi en kjapp, men forbausende god liten varmrett for tre.
Kok opp nok lettsaltet vann til å koke en pakke ravioli fra Fjordland. Ha raviolien i vannet, og ta litt olje i en panne. Rist en stor håndfull pinjekjerner sammen med et par bunter spinat (skyll, ta av stenglene og riv bladene i store biter). Rør i pannen mens raviolien koker sine 7 minutter.
Fordel raviolien i tre skåler (litt til barnet, litt mer til mamma og resten til pappa), fordel spinaten og pinjekjernene over, riv over litt parmesan og nykvernet pepper på mamma og pappas porsjoner og server med feskt brød.
Varm lunsj på under 10 minutter.
Dagen forøvrig gikk med til å trille ned til sentrum, kjøpe vin og fikse brillene til mamma, file nøkler, kjøpe shampoo og ny pære til symaskinen. Alle slags små ting som skulle vært gjort er plutselig ordnet.
Vi spiste samosa på Tante Molla (de har faktisk veldig gode samosas) og nystekte lapper på torget. En snarvisitt innom Ole og Hege (mens fuglene spiste potetkakene under vogna) og rett hjem i loppekassen med Jenny....
Det var der planen skar seg, Jenny ville slett ikke sove. Klokka ble nesten fire før det endelig passet henne å lukke øynene en stund... Jenny sover når Jenny vil.
Nå er det fred i heimen, pappan forbereder gaven til Tversovers og jeg sitter og skravler i bloggen. Sånn skal en lørdag for en liten familie være.
God helg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar