
Nå skal det bli slutt på alt våset her, og full fokus på matlaging og kokeblogging! Nå tenker jeg at take-away sjappene i Stavanger sjelver i sine veike knær! Ha ha!
Oppsummering av matstellet i dagene uten komfyr:
onsdag - stekte komler hos mormor
torsdag - hmmmm....husker ikke, også det som var bursdag og alt
fredag - reker
lørdag - sjømatgrillings
søndag - allslagsgrillings m/Ole & di
mandag - thai take away
tirsdag - falaffel hos Shawarma Cairo
onsdag laget pappan spagetti med kjøttsaus og i dag var det
Danskepizza med biffdeig og sopp som mamman sopte-i-hop mens Jenny og mormor lekte og pappan monterte ferdig ovnen...
Den finfine rulledeigen fra Sommerdanmark ble tint i mikroen (ja, vi har mikrobølgeovn, men den bor i kjelleren så den får begrenset med oppdrag...) og rullet ut på et skinnende blankt stekebrett.
Knallgodt pizzafyll
1 ss olivenolje has i pannen og for oss med induksjonstopp så har vi umiddelbart i
1 liten løk, skivet
2 fedd hvitløk
150 g biffdeig
og senker varmen dramatisk ettersom dette steker så fort at det minner om woking
har i
masse sopp, skiver
1 paprika, strimler
1 bunt fersk koriander, grovhakket
en slump knust spisskummin
masse 0regano
ca 1/2 boks eller 2 store tomater
masse pepper
en god dasj sweet chili sauce
en splash soyasauce
og noen shake med Lea&Perrins Hot Chili Sauce
river et par dl hvit ost + et par dl parmesan
og hiver alt på pizzabunnen og setter det i ovnen.
Avhengig av bunn og temperatur, men etter ca 15 minutter bør det være middag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar