Og for et vidunder! Grepa induksjonstopp og Beha 602PYR stekeovn, ny benkeplate, nye skapdører....det ble mye styr av to korte skruer og en forkjølet jentunge!
Nå skal det bli slutt på alt våset her, og full fokus på matlaging og kokeblogging! Nå tenker jeg at take-away sjappene i Stavanger sjelver i sine veike knær! Ha ha!
Oppsummering av matstellet i dagene uten komfyr:
onsdag - stekte komler hos mormor
torsdag - hmmmm....husker ikke, også det som var bursdag og alt
fredag - reker
lørdag - sjømatgrillings
søndag - allslagsgrillings m/Ole & di
mandag - thai take away
tirsdag - falaffel hos Shawarma Cairo
onsdag laget pappan spagetti med kjøttsaus og i dag var det
Danskepizza med biffdeig og sopp som mamman sopte-i-hop mens Jenny og mormor lekte og pappan monterte ferdig ovnen...
Den finfine rulledeigen fra Sommerdanmark ble tint i mikroen (ja, vi har mikrobølgeovn, men den bor i kjelleren så den får begrenset med oppdrag...) og rullet ut på et skinnende blankt stekebrett.
Knallgodt pizzafyll
1 ss olivenolje has i pannen og for oss med induksjonstopp så har vi umiddelbart i
1 liten løk, skivet
2 fedd hvitløk
150 g biffdeig
og senker varmen dramatisk ettersom dette steker så fort at det minner om woking
har i
masse sopp, skiver
1 paprika, strimler
1 bunt fersk koriander, grovhakket
en slump knust spisskummin
masse 0regano
ca 1/2 boks eller 2 store tomater
masse pepper
en god dasj sweet chili sauce
en splash soyasauce
og noen shake med Lea&Perrins Hot Chili Sauce
river et par dl hvit ost + et par dl parmesan
og hiver alt på pizzabunnen og setter det i ovnen.
Avhengig av bunn og temperatur, men etter ca 15 minutter bør det være middag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar