mandag, august 08, 2005

Bursdag!

Endelig var dagen her: Marte og Kristin er 5 år! Det er jammen ikke verst!

Det ble dessverre ikke så mye sol i dag, men i sekstiden tittet den i alle fall frem. Da var bursdagsbarna (og alle andre) stappmette av pølser og kake. Bratz og MyLittlePony var det aller gjeveste, og etter tannpuss og nattstell trakk ungdommene inn på rommet sitt for å se "Stor ståhai" (naturligvis har de både TV og Playstation 2 på rommet...ikke noe tull på Højlandet).

Jennys mage lar seg nok neppe utvide noe særlig mer enn den har vært i dag. Det var en liten Buddha som puslet i seng i kveld.

Ikke så rart kanskje at hun fremdeles ikke har lagt seg helt til ro...

Dagen forøvrig ble en lang ferd mot burdag for bursdagsbarna - først til Lønstrup for å velge kaker, deretter til Løkken for å spise kake på kafé. Jenny satte stor pris på både lekebutikken og gågaten i Løkken. Masse stilig å se på, ta på og rive ned over alt! Ekte lykke!

Cafe Frandsen fikk vi både kake, brus og kaffe. Jenny var litt misfornøyd med at alle andre fikk sitt eget kakestykke og ikke hun, men det var også det eneste hun ble nektet denne dagen...

På Superbrugsen spiste hun druer som en liten maskin, og pappan ble litt flau når det viste seg at druer var en av de få tingene man solgt på vekt på Superbrugsen. En slunken druepose ble presentert i kassen, og den unge gutten i kassen løp og veide...9 kroner i druer var det igjen i posen .

En 2 1/2-times formiddagshvil til tross, på veien hjem fra løkken sov gullbarnet igjen, utslitt og mett som vanlig.

Nå sitter vi her alle sammen med kakefylte mager, og den kjempegode planen om å lage chickencurry blir muligen avvist som litt vel ambisiøs...sukk.

Og i morgen blir det SOL! Det tror jeg helt sikkert at det blir....

Ingen kommentarer: