fredag, februar 19, 2021

Fiskekaker med frossenfisk

Oppskriftene fra nå av bør være egnet til at Marie på 12 kan bruke dem...
Gjør det derfor enda enklere:

700g frossenfisk (torsk, lyr)
700g poteter
2 egg
2-3 ss finhakket persille
Salt&pepper

Varm opp ovnen til 190 grader varmluft.
Skrell og del potetene i terninger. Kok til møre i saltet vann (ca 15 minutter)
Legg fisken i en form og stek den i ovnen i ca 13 minutter.

Hell potetene i et dørslag og la dem dampe tørre. Mos potetene godt (helt glatt).
Ta fisken ut av ovnrn og flak den.
Visp to egg og hakk en liten bunt persille.

Bland alt godt sammen til en seig masse.
Form kaker og stek dem i god olivenolje.

Spis opp.

Eller frys - holder ca 2 måneder i fryseboksen. 

Ingen kommentarer: