søndag, februar 21, 2021

Cæsarsalat

Cæsardressing

Litt mindre Dijon og ingen ansjos  

Selve salaten:

Kok et par egg i 8-9 minutter. 

Skyll romano eller hjertesalat og riv i grove biter. Finhakk en halv rødløk og passe mengde søte tomater. Bland grønnsakene sammen i en skål.

Stek en pakke idsøebacon, og lag krutonger ved å kutte lyst brød i terninger og sprøsteke dem i baconfettet. Stek kyllingfilet (gjerne lårfilet) i samme panne med litt mer olje   Salt og pepper  

Riv parmesanost, del eggene i båter og bland (litt mindre enn) halvparten av dressingen med kyllingen og grønnsakene. 

Legg salat og kylling utover på et stort fat. Topp med bacon, egg, krutonger og parmesan. Server med resten av dressingen.  

Eller du kan gjøre som coop: bruke stekeovnen til å steke både kylling, bacon og krutonger (se linken over).



Ingen kommentarer: