tag:blogger.com,1999:blog-14139497.post1034151648506504066..comments2023-08-23T10:31:59.501+02:00Comments on mat for tre og ein te: Linsesuppe på FremadUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-14139497.post-78696909496356030502009-01-22T12:21:00.000+01:002009-01-22T12:21:00.000+01:00Små tapaskjøttboller har vært Jennymat siden hun v...Små tapaskjøttboller har vært Jennymat siden hun var knøttliten, hun er nok født til å henge i barer og småspise snacks...<BR/><BR/>Når det gjelder puylinsene så er det vel Foodstory som skal ha æren for å ha inspirert oss til å bruke dem i suppe. Igjen - dette er Jennymat og hun liker best mat som er gjenkjennelig. Puylinsene smuldrer ikke opp, og da slipper vi forvridde og forundrede ansiktsutrykk med tilhørende skeptiske utrop: "Ka e det for någe!?!"<BR/><BR/>Til vanlig er ikke dette noe problem, men i "jenny tøffer seg med maten"-perioder er dette en av hennes vanligste og mest velprøvde metoder for å vri seg unna å spise den maten hun får servert.Kristinehttps://www.blogger.com/profile/06898039688837092434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14139497.post-28482738421261181982009-01-22T11:58:00.000+01:002009-01-22T11:58:00.000+01:00Hei! Så bra det er flere som oppdager linser :) Se...Hei! Så bra det er flere som oppdager linser :) Selv er jeg veldig glad i puylinser som tilbehør, men har faktisk ikke tenkt på å putte dem i suppe. Lager ofte suppe med røde linser da, og av og til med vanlige grønne. Må nok utvide bruksområdet for puylinsene også ;)Annehttps://www.blogger.com/profile/08217382767759731252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14139497.post-32375822061038776732009-01-22T10:33:00.000+01:002009-01-22T10:33:00.000+01:00Høres ut som et godt måltid. LInser er godt, og I...Høres ut som et godt måltid. LInser er godt, og Idsøes kjøttboller er bra stoff! Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.com